Candida Gær Infektion kost Rådgivning

candida svampFørst og fremmest, når debattere Candida diæt emne, vi alle bør være klar over, hvad der præcist Candida er. Nå, Candida er en gær infektion, hvilket betyder en type svamp. Den menneskelige krop er befolket med mange typer af godartede Candida som spiller en vigtig rolle for immunforsvaret. Men nogle gange, på visse betingelser og på grund af nogle faktorer, denne Candida gær at multiplicere og forårsager en infektion i munden, tarmene, vagina og hud og endda af hele kroppen. Den mest almindelige type af Candida gær er Candida albaens og denne infektion kaldet candidiasis.

Candida gær infektion har visse symptomer, som kan forårsage komplikationer som blære infektioner, tab af energi, poser under øjnene, konstant træthed, mærkelige mad Cavlings, høfeber allergi, hyperaktivitet og betændelse, irriterende kløe, migræne, ubehagelige mund infektioner og udslæt ondt i halsen og problemer med skjoldbruskkirtlen.

Hvis du oplever nogen af disse komplikationer en sund Candida kost er nødvendig som en behandling af din infektion.

Den Candida diæt bør følges i kombination med anti-svampe medicin som repræsenterer den vigtigste del af Candida behandling. Dette Candida diæt eliminerer de fødevarer, der bidrager spredning af Candida gær infektion i kroppen. Men vær forsigtig med din Candida kost varighed, da dens længde skal koordineres til sværhedsgraden af ​​dine symptomer og din generelle sundhed. Du skal være glad for at vide, at patienter efter Candida kost har indberettet forbedringer i deres tilstand efter kun 2-4 ugers brug dette alternativ Candida behandling. Dog vil du få lov til at begynde at spise nogle begrænsede fødevarer efter laboratorietest vil vise den helt klare situation i din organisme. Så du skal ikke bekymre dig, vil du ikke nødt til at leve for længe uden at spise din favorit ‘begrænset’ mad!

Den Candida kost består hovedsageligt i at afskære sukker, da det er et element, der hjælper udviklingen af ​​Candida gær infektion. Derfor er det meget vigtigt, at du reducere mængden af kulhydrater du spiser dagligt.

Når efter en Candida behandling, skal du afskære nogle nyeste fødevarer, som de er ved at skabe det perfekte miljø for multiplikationsarrangementet af Candida gær infektion i kroppen. Så du er nødt til at fjerne brød, øl, ost og alkoholholdige drikkevarer fra din kost vaner under Candida behandling.

Du skal reducere mængden af ​​mejeriprodukter er du normalt indtager. Grunden til dette er en bivirkning af Candida gær infektion – faldet i den menneskelige krops evne til at fordøje fedt fødevarer.

En anden ting du skal gøre, mens efter Candida kost er at fjerne svampe og skimmel fra din ernæring.

Og du også nødt til at opgive at spise forarbejdede eller emballerede fødevarer, fordi de indeholder sukker, gær eller andre stoffer, der hjælper Candida gær infektion at sprede sig.

Konklusionen er, bør du være opmærksom på din daglige kost vaner og forsøge at afskære eventuelle begrænsede fødevarer. Men bare rolig, denne prøvelse vil ikke vare længe, ​​da analysen laboratorium vil vise en forbedring, hvis du følger Candida kost korrekt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *